النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق
موضوع: طريقة عمل اكلات صيامي 19/2/2010, 6:33 pm
ريقة عمل الملوخية الصيامي المقادير :- 1-واحد كيلو ملوخية 2- واحد بصلة متوسطة 3- رأس ثوم صغير مهروسة 4- ملح + فلفل حسب الطلب + زيت 5- معلقة كسبرة صغيرة الطريقة :- 1- تفرى البصلة ثم تقلب في قليل من الزيت على النار لمدة خمس دقائق ويضاف إليبها أربع كوب ماء وتترك لتغلي . 2- اخرطي الملوخية ثم تضاف إلى المخلوط السابق . 3- ضعي أربعة ملاعق زيت ثم تضيفي إليها الثوم المهروس مع الملح والفلفل والكسبرة وتقلب على النار إلى أن يصفر الثوم صفاراً خفيفاً جداً ثم تقلب على الملوخية . 4- توضع الملوخية بعد وضع الثوم على النار وتغلى قليلاً بعد ذلك تقدم بالهناء والشفاء .
Mary Marmora
النوع : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 32المشاركات : 4109معدل تقييم المستوى : 15بمعدل : 4805تاريخ الميلاد : 31/12/1991
موضوع: رد: طريقة عمل اكلات صيامي 19/2/2010, 6:38 pm
ايوه كده ياقمره ارجعى باكلاتك الحلوه ميرسى يا جميله
™¤¦ابانوب عماد¦¤™
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 33المشاركات : 7907معدل تقييم المستوى : 22بمعدل : 8764تاريخ الميلاد : 06/08/1991الكنيسة او الابراشية : : كنيسة الملاك ميخائيل
موضوع: رد: طريقة عمل اكلات صيامي 19/2/2010, 10:25 pm
ميرسي كتير على المواضيع الجميله ووحشنتنا مواضيعك حمدلله على السلامه نورتينا تاني ,,,,,,,,, بوب
ساره مشرفة
النوع : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 23/01/2010العمر : 29المشاركات : 691معدل تقييم المستوى : 2بمعدل : 750تاريخ الميلاد : 14/06/1995
موضوع: رد: طريقة عمل اكلات صيامي 19/2/2010, 10:43 pm
ميرسى كتيررر ليكى ربنا يعوض تعب محبتك
اقتباس :
ابن الكنيسة + المسئول الاول عن المنتدى +
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 11/08/2009العمر : 34المشاركات : 6103معدل تقييم المستوى : 43بمعدل : 13048تاريخ الميلاد : 19/01/1990الكنيسة او الابراشية : : الانبا تكلا بالزقازيق
موضوع: رد: طريقة عمل اكلات صيامي 20/2/2010, 3:44 pm