الطريقه نضع دقيق السمادينا على السكر على البيكنج بودر ونضيف الزيت ثم عصير برتقال ونضربهم جيدا وندهن الصينه زيت وتكون الصينيه متوسطه ونضع الخليط ونحطها فى الفرن درجه حرارته متوسطه الشراب: 2 كوب سكر 1كوب ماء 1 معلقه كبيره عصير ليمون
Mary Marmora
النوع : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 32المشاركات : 4109معدل تقييم المستوى : 15بمعدل : 4805تاريخ الميلاد : 31/12/1991
موضوع: رد: بسبوسه صيامى 24/2/2010, 9:23 pm
جامدا ياقمره ميرسسى ليكى كتيررررررر
™¤¦ابانوب عماد¦¤™
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 33المشاركات : 7907معدل تقييم المستوى : 22بمعدل : 8764تاريخ الميلاد : 06/08/1991الكنيسة او الابراشية : : كنيسة الملاك ميخائيل
موضوع: رد: بسبوسه صيامى 24/2/2010, 11:39 pm
ميرسي كتير يا ملكه على المواضيع الجميله والمجهود المميز ربنا يعوض تعب محبتك ,,,,,,,,, بوب
christina.awad + المسئول التانى عن المنتدى +
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق
موضوع: رد: بسبوسه صيامى 25/2/2010, 11:05 am
ميرسى على رائيكم الاكتر من رائع
طمطم
الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 30/03/2010العمر : 41المشاركات : 60معدل تقييم المستوى : 0بمعدل : 60تاريخ الميلاد : 13/05/1983