طريقة العمل نضع زيت ومعة البصل وبعد تقليبة حتى يصفر لونة نضع عصير الطماطم وبعد تسبكها نضع البسلة وبعدها المشروم ونضع الملح والفلفل ومكعب المرقة اما البشامل نضع مقدار كافى من الزيت الجيد نضع الدقيق حتى يصفر نكون مجهزين كوب مياة وبها الكريمر ونضعها على الدقيق ونضع كمية من المياة مناسبة لسمك البشامل ونضع مكعب المرقة اما المكرونة نضع المكرونة فى مياة بتغلى حتى تسلق ونضع عليها معلقتين من البشامل ونقلبهم كويس اوعى تنسيها وتتلخبت الحكاية نكون مجهزين صينية وبها شوية زيت ونضع طبقة من المكرونة وبعدها البسلة والمشروم وبعدها طبقة مكرونة وبعدها نضع البشامل ونخلى معلقة صلصة ونضعها بعد البشامل نضعها فى الفرن حوالى ساعة الاربع على نار هادية
Mary Marmora
النوع : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 32المشاركات : 4109معدل تقييم المستوى : 15بمعدل : 4805تاريخ الميلاد : 31/12/1991
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 33المشاركات : 7907معدل تقييم المستوى : 22بمعدل : 8764تاريخ الميلاد : 06/08/1991الكنيسة او الابراشية : : كنيسة الملاك ميخائيل