شوفي ياستى هقولكوا علي طريقه عيش تعمليه وانتي واقفةعلي البوتجاز
المقادير......دقيق-ميه...........بس
الطريقه.....هتعجني الدقيق والميه لغايه ما تبقي عجينه حلوة وماسكه نفسه
ا كده....ماشي
وتحطي العجينة في كيس نضيف وتسيبيها ترتاح ربع ساعة بس
وبعدين تطلعيها وتفرديها علي قد مقاس الطاسة
وتحطي الطاسه علي النار وتحطي في قعر الطاسة شوية ملح
علي فكرة الملح مش هيخلي العجينه تلزق في الطاسه وفي نفس الوقت
العجينة مش هتاخد الملح..........اوكيييييييييييييييي وتقلبي العيش كل شوية في الطاسة لحد مايتنفخ ويبقي 100 /100وبالهنا والشفا