النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق
موضوع: الدقة الصيامى 24/2/2010, 9:35 pm
المقادير
1/2 ك سمسم 1/4 ك سوداني من غير ملح 1/8 ك كثبرة ملح - قرفه - زعتر - مكسرات مختلفه- قليل من ورق النعناع - شطه -
طريقة التحضير
نقسم السمسم نصفين يوضع النصف علي نار هادية ويقلب حتي يصير لونه ذهبي ويرفع من علي النار ويطحن
نضع الكثبرة علي النار مع التقليب حتي تتحمص وتطحن نحضر اناء كبير ونضع فيه السمسم المطحون مع نصف السمسم الأبيض نضيف الكثبرة مع السوداني بعد طحنها نضيف المكسرات والملح حسب الرغبه والزعتر والقرفه والنعناع بعد فركه والشطه
نضع قليل من زيت الزيتون النقي نغمس السميط في الزيت ثم في الدقه
الزيت حسب الرغبه
وبالهنا والشفا
Mary Marmora
النوع : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 32المشاركات : 4109معدل تقييم المستوى : 15بمعدل : 4805تاريخ الميلاد : 31/12/1991
موضوع: رد: الدقة الصيامى 24/2/2010, 9:54 pm
تحفه بجددددد ميرسى ياقمره
™¤¦ابانوب عماد¦¤™
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 33المشاركات : 7907معدل تقييم المستوى : 22بمعدل : 8764تاريخ الميلاد : 06/08/1991الكنيسة او الابراشية : : كنيسة الملاك ميخائيل
موضوع: رد: الدقة الصيامى 24/2/2010, 11:44 pm
ميرسي كتير يا ملكه على المواضيع الجميله والمجهود المميز ربنا يعوض تعب محبتك ,,,,,,,,, بوب
christina.awad + المسئول التانى عن المنتدى +
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق