النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق
موضوع: صينية جلاش بالمشروم او بالخضار 27/5/2010, 1:59 am
صينية جلاش بالمشروم او بالخضار
باكو جلاش مشروم خضار مشكل مسلوق كوب ماء مذاب فية ( 2 معلقة كافى ميت) زيت للوجة الطريقة ادهنى صينية بالزيت واضع ورقتين من الجلاش ثم ادهنهم بالفرشاة بسمن نباتى وهكذا لحد ما نخلص نص كمية الجلاش ثم نضع المشروم او الخضار او الخضار والمشروم .اكمل باقيه الصينية بنفس الطريقة اضع ورقتين جلاش ثم ادهن بزيت وهكذا .لما نخلص الكمية اللى عندنا نقطع الصينية اما مثلثات او حسب الرغبه .نذوب الكافى ميت ( البودرة )فى كوب الماء ثم اصبه على الصينية كلها واترك الصينية ولا ادخلها الفرن الا بعد 3 او 4 ساعات ثم اضع معلقة زيت على وش الصينية وادخلها الفرن متوسط الحرارة لحد ماتستوى وتحمر ملحوظة : اعمليها من بدرى وماتسويهاش الا قبل الاكل حتكون طررررررررية وجميله .الكافى ميت بديل الحليب --------------------------------------------------------------------------------
sally roka
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 10/12/2009العمر : 36المشاركات : 689معدل تقييم المستوى : 2بمعدل : 1027تاريخ الميلاد : 01/12/1987الكنيسة او الابراشية : : العذراء مريم والملاك ميخائيل
موضوع: رد: صينية جلاش بالمشروم او بالخضار 27/5/2010, 7:00 pm
جميل جدا ربنا يعوض تعبك
أُيه يفيد نبض قـــلـــبـــِے ^_^وانا مش عارف أعيش آَة يا وجعيِ يا مراريِ يا آلهي طفيّ ناري مش بأقول هاخد بتاري بس عدلك هو قصدى
christina.awad + المسئول التانى عن المنتدى +
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 03/09/2009المشاركات : 7214معدل تقييم المستوى : 29بمعدل : 8649الكنيسة او الابراشية : : كنيسه العذرا وماريوحنا بالزقازيق
موضوع: رد: صينية جلاش بالمشروم او بالخضار 28/5/2010, 7:51 pm
ميرسى لمرورك الجميل
™¤¦ابانوب عماد¦¤™
النوع : نوع المتصفح: : الجنسية : المهنة : الهوايات : تاريخ التسجيل : 02/09/2009العمر : 33المشاركات : 7907معدل تقييم المستوى : 22بمعدل : 8764تاريخ الميلاد : 06/08/1991الكنيسة او الابراشية : : كنيسة الملاك ميخائيل
موضوع: رد: صينية جلاش بالمشروم او بالخضار 5/6/2010, 12:35 pm