كنيسة الانبا تكلا هيمانوت الحبشى بالزقازيق
طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Untitl10
كنيسة الانبا تكلا هيمانوت الحبشى بالزقازيق
طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Untitl10
كنيسة الانبا تكلا هيمانوت الحبشى بالزقازيق
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

كنيسة الانبا تكلا هيمانوت الحبشى بالزقازيق


 
المنشوراتالرئيسيةأحدث الصورالتسجيلبحـثالمجموعاتالأعضاءس .و .جاليوميةدخول

 

 طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة

اذهب الى الأسفل 
2 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
+Roka_Jesus+

+Roka_Jesus+


النوع : انثى
نوع المتصفح: : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Mn_510
الجنسية : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  114
المهنة : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Collec10
الهوايات : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Chess110
تاريخ التسجيل : 03/09/2009
العمر : 34
المشاركات : 1070
معدل تقييم المستوى : 10
بمعدل : 1408
تاريخ الميلاد : 01/01/1990
الكنيسة او الابراشية : : العذراء مريم و ابو سيفين

طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  I_icon_minitime11/11/2010, 7:40 pm

... صينية الجلاش (لكلاج) باللحمة المفرومة ..


جربوها وادعولي طعمها اكتر من روووووووعة وحتعجبكوا اوي

المقادير

لفة جلاش فاخر ..

نصف كيلو لحم عصاج

اصبع ذبدة مذاب

2 كوب حليب دافئ

2 بيضة

ملح وفلفل اسود

الطريقة

الأول نعضج اللحمة مع بصلة مقلية بالزيت وفلفل رومي مقطع وفلفل اسود وملح


ونحضر صينية ويفضل تكون مربعة وندهنها بالذبدة بعد ذلك ناخد ورقة جلاش بنطبقها اتنين ونحطها في الصينية تبقى كأها طبقتين وندهنها بالذبدة ... ثم ورقة تانية ونطبقها اتنين ونحطها في الصينية وندهنها بالذبدة ،، نضع حوالي اربع ورقات جلاش مطبقين (اثنين) وندهنها بالذبدة

بعد ذلك نحط عصاج اللحم ونفرشة ع الجلاش ماعدا الأطراف

بعدين نحط طبقة تاني جلاش وندهنها بالذبدة وهكذا تقريبا 5 طبقات واخري شي ندهن الوش بالذبدة كمان ... ونقطعة بالسكين لمربعات او مثلثات زي ما يعجبك

ودي الصورة بعد ما خلصت رص ودهن وتقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-11f0j9v3


ودي صورة من قريب



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-zad1ll6k


بعدين نكون مجهزين في الخلاط 2 بيضة وكوبين حليب وملح وفلفل واذا بتحبي نصف مكعب ماجي

نضربهم ونحطهم فوق الجلاش...





طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-vc3rx7i8


وندخلها فرن حار لحد ما تحمر من فوق .. انا عامة مش بشغل لها الشواية من فوق بتركها بدون فتح الفرن وبتستوي وتحمر بدون شواية عشان ممكن تحليها تتحمص من فوق وماتطلعشي بنفس الطعم



الوقت.... نصف ساعة




بعد ما استوت



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-xwzt913y


بعدين نعيد تقطيعها على نفس التقطيع الأول ...

بعد التقطيع



طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Get-1-2010-rza6yaet






ملحوظة/ بعد ما تطلعيها من الفرن ماتخليهاش تتعرض لتيار هواء عشان ما تنشفش من فوق وتتكـسر الطبقة الأولى....


طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Avatak10
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
+Bent El3dra+
+ المسئول الرابع عن المنتدى +
+Bent El3dra+


النوع : انثى
نوع المتصفح: : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Mn_510
الجنسية : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  114
المهنة : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Studen11
الهوايات : طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Swimmi10
تاريخ التسجيل : 13/09/2009
العمر : 29
المشاركات : 1156
معدل تقييم المستوى : 9
بمعدل : 1371
تاريخ الميلاد : 03/12/1994
الكنيسة او الابراشية : : بيت ربنا يسوع

طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة    طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  I_icon_minitime14/11/2010, 12:52 am

ثانكيوووووووووووووووز


طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Avatak11طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة  Avatak12
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل صينية الجلاش باللحمة المفرومة
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» فطير باللحمة المفرومة
» طريقة عمل صينية المكرونة بالفراخ والموزاريلا
» صينية كفتة اللحم بالباذنجان بالصور
» صينية التفاح بالكراميل
» صينية كرات اللحمة بصلصة الفطر - صورة

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
كنيسة الانبا تكلا هيمانوت الحبشى بالزقازيق :: الصحيفة اليومية :: طبخة اليوم-
انتقل الى: